Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Mu Düştü, Qliw4jyxksmvym, Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.

Izmire Meteor Mu Düştü, Qliw4jyxksmvym, Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı.. Saat 22:00'den sonra gökyüzüne bakmak gerekiyor diye konuştu. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak perseid meteor yağmuru etkisini devam ettiriyor ve 20 ağustos tarihine.

İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir'e meteor mu düştü ? Sosyal medya iddia sonrası adata yıkıldı günlük burç yorumları 31 temmuz 2021 cumartesi | aslan burcu, içinizde tuttuğunuz hislerinizi açıklamanızın vakti geldi! 31 temmuz 2021 cumartesi saat: 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı.

Meteor Mu Dustu Izmirli Doc Dr Acikladi
Meteor Mu Dustu Izmirli Doc Dr Acikladi from www.egehaber.com
Meteor düşmesi sonucu ne olur? Peki, meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü ? Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Dün gece saatlerinde i̇zmir meteor düştü iddiası herkesi şoke etti. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Ancak perseid meteor yağmuru etkisini devam ettiriyor ve 20 ağustos tarihine.

Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. Sosyal medya iddia sonrası adata yıkıldı günlük burç yorumları 31 temmuz 2021 cumartesi | aslan burcu, içinizde tuttuğunuz hislerinizi açıklamanızın vakti geldi! İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Peki, i̇zmir'e meteor mu düştü mü? İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! Binlerce kişi i̇zmir'e meteor düştüğünü dair görüntüleri hızla paylaşmaya başlarken vatandaşlar, i̇zmir'e meteor mu düştü? Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sitene ekle etiketler izmir meteor. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Meteor nereye, hangi bölgeye düştü?

İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Peki, i̇zmir'e meteor mu düştü mü? İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Sitene ekle etiketler izmir meteor.

Manisa Ve Izmir De Meteor Mu Dustu Goktasi Iddiasi Sonrasi Son Dakika Aciklamasi Az Once Geldi Son Dakika Haberler
Manisa Ve Izmir De Meteor Mu Dustu Goktasi Iddiasi Sonrasi Son Dakika Aciklamasi Az Once Geldi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. Tam bir görsel şölen olacak. Dün gece saatlerinde i̇zmir meteor düştü iddiası herkesi şoke etti. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. Saat 22:00'den sonra gökyüzüne bakmak gerekiyor diye konuştu. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Bu ışığı çevre mahallelerimiz olan kemer.

Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.

Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Binlerce kişi i̇zmir'e meteor düştüğünü dair görüntüleri hızla paylaşmaya başlarken vatandaşlar, i̇zmir'e meteor mu düştü? 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Dünyanın sonu mu geliyor ? Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun olduğu videolarla ilgili konuştu ve gök taşının yeryüzüne inmediğini ve gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor.

Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun olduğu videolarla ilgili konuştu ve gök taşının yeryüzüne inmediğini ve gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor.

Meteor Mu Dustu Izmirli Doc Dr Acikladi
Meteor Mu Dustu Izmirli Doc Dr Acikladi from www.egehaber.com
İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Meteorun düştüğüne dair video az önce yayınlandı.

Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

Binlerce kişi i̇zmir'e meteor düştüğünü dair görüntüleri hızla paylaşmaya başlarken vatandaşlar, i̇zmir'e meteor mu düştü? Peki, i̇zmir'e meteor mu düştü mü? 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Tam bir görsel şölen olacak. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. İzmir 'e meteor mu düştü? İzmir'e dün gece saat 02.00 sularında meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun olduğu videolarla ilgili konuştu ve gök taşının yeryüzüne inmediğini ve gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. İzmir'e meteor mu düştü ? Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum.